Prestige én discretie verzekerd.

Greenhill Park is een zeer exclusief nieuwbouwproject in het mooie Sint-Pieters-Woluwe, verscholen in het weelderige groen van een verborgen park aan de Tervurenlaan.

Dit toppunt van etiquette bestaat uit 2 tijdloze appartementsgebouwen, met in totaal 31 luxeappartementen. Een harmonieus en milieuvriendelijk geheel versmolten met de natuur, aan de rand van het bos en het Woluwepark. Een bijzondere plek waar rust, elegantie, licht en comfort overvloedig aanwezig zijn.

Aan alles is gedacht, want Greenhill Park wordt dé referentie in luxevastgoed. Elk appartement biedt een prachtig zicht op de uitzonderlijke tuin, terwijl u binnen geniet van een uniek penthousegevoel. Grote ruimtes met vloerverwarming, deuren die tot aan de hoge plafonds reiken, de beste materialen, eindeloze afwerkingsmogelijkheden, uitzonderlijk vrije hoogtes, naadloze overgangen naar uw terras, … voor wie het graag groots ziet.

Luxe appartementen vanaf € 1.095.000
Project 1
decoratieve strepen Project 1 Project 1

Pure luxe. Uitgepuurde eenvoud.

Dit bijzondere architectuurpareltje is een creatie van het Brusselse architectenbureau ARCHI 2000. Hun toonaangevende projecten sieren de hele hoofdstad.

In Greenhill Park hebben ze alles wat bij een exclusieve levensstijl past tot in de puntjes uitgedacht én uitgewerkt met duurzame, elegante en verfijnde materialen van de hoogste kwaliteit. Na heel veel vooronderzoek zijn we erin geslaagd om iets zeer unieks te creëren, dat uitblinkt in perfectie.

In Greenhill Park wordt u omringd door intelligente domotica. U baadt er in licht en ruimte en geniet er van alle privacy, dankzij de slimme inplanting van de exclusieve appartementen in dit kleinschalige project.

Groot voorbeeld van natuurtalent.

Natuur, duurzaamheid en energie-efficiëntie vormen de groene draad doorheen dit project. De oude platanen, kastanjebomen, esdoorns en de prachtige zilverlinde komen helemaal tot hun recht, dankzij de strakke architectuur. De eenvoud van het gepolierd beton en het warme hout in uw interieur én op uw terras sluiten hier perfect bij aan. Zelfs de buitenverlichting is afgestemd op de fauna en flora. In Greenhill Park raakt u enkel verblind door schoonheid én door de sterrenhemel die zich ’s avonds tentoon spreidt.

Overvloed en weelde. Ook in uw rijke tuin.

In dit unieke park zorgt de bestaande en nieuwe beplanting voor rust en privacy. Groenblijvende massieven in combinatie met solitaire boomheesters, brengen structuur en kleur aan. Uitzonderlijke taxushagen van meer dan 6m hoogte en het gevarieerde bomenbestand bepalen de identiteit van deze glooiende landschapstuin.

Het wandelpad in dolomietkiezel voert u mee doorheen dit schilderachtig tafereel. Vanop de mooie zitbankjes kan u er uren van genieten. Via hoogwaardige verhardingen, in harmonie met de verschillende oude muren in Gobertange-steen, bereikt u vlot uw luxeappartement.