Limited Edition. Unlimited Luxury.

En dat mag u letterlijk nemen. Limited Edition, want er is nog maar één exclusief penthouse beschikbaar. En Unlimited Luxury, want zowel architectuur als interieurinrichting zijn de top van de top. Voor dit allerlaatste villa-penthouse geldt dus werkelijk: “we've saved the best for last”.

Prestige én discretie verzekerd.

Greenhill Park is een zeer exclusief nieuwbouwproject in het mooie Sint-Pieters-Woluwe, verscholen in het weelderige groen van een verborgen park aan de Tervurenlaan.

Dit toppunt van etiquette bestaat uit 2 tijdloze appartementsgebouwen, met in totaal 31 luxeappartementen waarvan er dus nog maar één beschikbaar is: het villa-penthouse.
Een harmonieus en milieuvriendelijk geheel versmolten met de natuur, aan de rand van het bos en het Woluwepark. Een bijzondere plek waar rust, elegantie, licht en comfort overvloedig aanwezig zijn.

Aan alles is gedacht, want Greenhill Park is dé referentie in luxevastgoed. Uw villa-penthouse biedt een prachtig zicht op de uitzonderlijke tuin, terwijl u binnen geniet van een uniek weids gevoel. Grote ruimtes met vloerverwarming, deuren die tot aan de hoge plafonds reiken, de beste materialen en afwerking, uitzonderlijk vrije hoogtes, naadloze overgangen naar uw terras, … Zelfs de prachtige designmeubelen zijn inbegrepen in de nettoprijs van € 2.800.000 (zonder de gebruikelijke aankoopkosten).

Project 1

Nathalie Deboel
Interieurarchitecte

Pure luxe. Uitgepuurde eenvoud.

Dit bijzondere architectuurpareltje is een creatie van het Brusselse architectenbureau ARCHI 2000. Hun toonaangevende projecten sieren de hele hoofdstad.

De binneninrichting van uw villa-penthouse werd tot in de puntjes uitgedacht én uitgewerkt door de befaamde interieurarchitecte Nathalie Deboel. Een realisatie met duurzame, elegante en verfijnde materialen van de hoogste kwaliteit. Na heel veel vooronderzoek zijn we erin geslaagd om iets zeer unieks te creëren, dat uitblinkt in perfectie.

In Greenhill Park wordt u omringd door intelligente domotica. U baadt er in licht en ruimte en geniet er van alle privacy, dankzij de slimme inplanting van de exclusieve appartementen in dit kleinschalige project.

Groot voorbeeld van natuurtalent.

Natuur, duurzaamheid en energie-efficiëntie vormen de groene draad doorheen dit project. De oude platanen, kastanjebomen, esdoorns en de prachtige zilverlinde komen helemaal tot hun recht, dankzij de strakke architectuur. De eenvoud van het gepolierd beton en het warme hout in uw interieur én op uw terras sluiten hier perfect bij aan. Zelfs de buitenverlichting is afgestemd op de fauna en flora. In Greenhill Park raakt u enkel verblind door schoonheid én door de sterrenhemel die zich ’s avonds tentoonspreidt.

Overvloed en weelde. Ook in uw rijke tuin.

In dit unieke park zorgt de bestaande en nieuwe beplanting voor rust en privacy. Groenblijvende massieven in combinatie met solitaire boomheesters, brengen structuur en kleur aan. Uitzonderlijke taxushagen van meer dan 6 meter hoogte en het gevarieerde bomenbestand bepalen de identiteit van deze glooiende landschapstuin.

Het wandelpad in dolomietkiezel voert u mee doorheen dit schilderachtig tafereel. Vanop de mooie zitbankjes kan u er uren van genieten. Via hoogwaardige verhardingen, in harmonie met de verschillende oude muren in Gobertange-steen, bereikt u vlot uw luxepenthouse.

decoratieve strepen Project 1